Vores løsninger

Vi kan befri dig for mange af de tidskrævende opgaver, der er forbundet med at kommunikere med dine interessenter – og vel at mærke løse dem så godt, at din finansielle kommunikation bliver en konkurrencemæssig fordel for dig!  

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Afkastkommentarer og rapportering

Vi sikrer, at de faste leverancer er interessante for dine kunder hver gang de lander i indbakken. Vi levendegør afkastudviklingen ved at fortælle historierne bag – hvad enten det er investeringsbeslutninger, makroøkonomiske udviklinger eller markedsspecifikke tendenser. Faste leverancer har stor værdi, da du her allerede er i direkte kontakt med kunden, og de er derfor et vigtigt udstillingsvindue til mere forretning.

Kundepræsentationer

Værdien af et godt face-to-face møde kan ikke overdrives – hvad enten det er en canvas-præsentation eller opfølgning i en langvarig relation. Vi giver dig de bedste betingelser for at levere et stærkt pitch for din virksomhed ved at sikre, at du har præsentationsmateriale af høj kvalitet med i tasken.

Kundecases

En af de mest relaterbare metoder, når du skal bevise din værdi for potentielle kunder, er via eksemplets magt. Vi interviewer case-kunden for dig og skriver teksten, så det tydeligt fremgår, hvordan du løser kundens udfordringer og skaber resultater.

Solid finansiel faglighed – skarp kommunikation

Content til sociale medier

Meget af det indhold, som vi leverer til dig, vil kunne anvendes direkte eller i let modificeret form på sociale medier. Vi får dig til at stå stærkt på alle relevante kommunikationsplatforme og sikrer, at der altid er konsistens på tværs af de medier, som du anvender. Typisk er LinkedIn den vigtigste SoMe-kanal for finansiel kommunikation og vi kan hjælpe din virksomhed med at opbygge og vedligeholde en stærk profil.

Hjemmesidetekster og landing pages

Din hjemmeside er ofte dit allervigtigste udstillingsvindue. Vi sikrer, at din hjemmeside er et stærkt udtryk for dit brand og at den indeholder al den information, som dine kunder har brug for. De bedste hjemmesider indeholder ofte et miks af tekst og visuelle virkemidler og må meget gerne overraske din kunde positivt!

Nyhedsbreve og blogs

Hold dine kunder opdaterede – det er vejen til at placere dig højt i deres bevidsthed. Vi hjælper dig med at skabe et konsistent nyhedsflow – fra overvejelser om frekvens (du ønsker at være relevant uden at spam’e kunden), til idégenerering, formulering og publicering. 

Markedskommentarer

Din vinkel på markante eller uforudsete markedsudviklinger er en af de bedste metoder til at lade dine kunder vide, at du har fingeren på finansmarkedets puls. Vi er vant til at arbejde med stramme deadlines og vi leverer kvalitetskommentarer, der differentierer sig fra dine konkurrenters.    

White papers og artikler

I tæt dialog med specialisterne hos dig sikre vi, at akademisk indhold bliver præsenteret på en læsevenlig og seriøs måde. Vi kan give dig masser af sparring om det faglige indhold, og vi kan skrive teksten for dig.

Tematiseringer og strategi-workshops

Vi er din projektleder, når du vil være sikker på, at dit brand afspejler dine kerneværdier og møder dine kunders behov. Ønsker du, at ansvarlig investering og ESG indarbejdes i din kommunikationsstrategi? Er du i tvivl om, hvordan du bedst formidler dine USP’er (unique selling points)? Savner dit brand en opdatering? Vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dette og meget mere.

Pressekontakt

Vi har stor erfaring med finansiel PR i både Danmark og udlandet og kan sikre, at din mediekontakt bliver håndteret sikkert og professionelt. Vi kan blandt andet skrive dine pressemeddelelser, udarbejde fængende annoncetekster og assistere dig ved interviews.

For dig der ikke er i finans

Vi samarbejder også med virksomheder udenfor den finansielle sektor. Mange af de vigtigste virkemidler i stærk erhvervskommunikation – autenticitet og originalitet, fagligt indhold med værdi for dine kunder (det som man kalder ”content marketing”), velformulerede tekst målrettet præcis din målgruppe – har relevans på tværs af brancher. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at kommunikere med masser af kvalitet og effekt indenfor dit felt.

Det får du, når du vælger os

Solid faglighed

Det materiale, som vi leverer til dig, er altid udarbejdet af medarbejdere med investeringsfaglig baggrund. Vi kender finanssektoren indefra og de krav der stilles til bundsolid faglighed.

Indhold der fænger

Finansielt indhold behøver ikke at være kedeligt! Som tekstforfatter for dig integrerer vi de bedste virkemidler fra moderne kommunikation i de velformulerede tekster, som vi udarbejder.

Transparante priser

Faste priser og ingen ubehagelige overraskelser!

Tilfredshed

Vi lever af tilfredse kunder. Derfor sætter vi os grundigt ind i din virksomheds unikke behov og leverer originalt finansielt indhold, der matcher dem!

Vi frigør dig til at fokusere på din kerneforretning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.